Arend C. ter Horst


66, Amsterdam, 13 juli, omgekomen bij brand

Nederlands cocaïne-expert en gelegenheidsacteur. Hoofdpersoon van de docufictie Dutch Cocaine Factory (Jeanette Groenendaal, 2007), die op IDFA tot veel discussie aanleiding gaf. Zoon van de Arnhemse verzetsvrouw Kate ter Horst, die door Liv Ullmann wordt gespeeld in A Bridge Too Far (Richard Attenborough, 1977).

12 gedachten over “Arend C. ter Horst”

 1. hey arend was een hele goeie en dierbare vriend van mij door omstandig heden hadden we een lange tijd helaas geen contact nu las ik dat hij er niet meer is dit heeft me erg geraakt ik zou graag weten waar hij begraven is vriendelijke groeten danny

  Beantwoorden
 2. Arend waar je nu ook bent ,ik ben een aantal keren bij je opbezoek geweest met een vriendin van je die je nooit vergeten zou zoveel ze van je houd .Ze komt uit ierland .Please take good care for that lady

  Beantwoorden
 3. Arend, we weten alletwee dat we elkaar niet op het beste moment van ons leven hebben leren kennen, maar toch hebben we samen mooie momenten kunnen vinden.
  Rust zacht Arend, kus van één van je vriendinnetjes…

  Beantwoorden
 4. Arend, ik sluit me aan bij denice, ook ik was vaak van de partij. Veel dingen gezien, maar ik was toen gelukkig nog heel naief, jammer genoeg ook heel nieuwschierig … arend rust zacht en bekijk de wereld van boven uit maar eens nuchter …. patricia ( patty)

  Beantwoorden
 5. hoi arend met nina we konden elkaar 12 jaar en we hebben veel meegemaakt samen vind jammer dat onze plannen niet door zijn gegaan ik wou je echt steunen en mooie tijden weer samen beleven geen stresss lekker boeken lezen waar je van hield genieten van de natuur en je verdiepen in dingen ik had er dit x was het zeker gelukt ik wens je al deze dingen waar je van hield waar je van genoot dat je er nu weer van kan genieten op je nieuwe plek als een arend of in de hemel veel liefs nina

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.